Hírlevél

E-mail Cím


Tréning kereső


Lean tréningek

Folyamatmenedzsment tréningek

Minőségmenedzsment tréningek

Vezetői tréningek

A következő fokozatot a Kaizen workshopok jelentik, amikor a vállalat egy-egy (az értékáram feltérképezés alapján kiválasztott) területének átalakításával konkrét eredményeket mutatnak fel, például csökkentik az átfutási időt, csökkentik a veszteségeket, vagy javítják a termékek minőségét. Ez a dolgozók aktív részvételével, a tanácsadók moderálása mellett zajlik. Ilyen workshopok sorozatán keresztül valósítható meg a vállalat fokozatos átállítása a Lean működésre. A workshopok első lépésben a megfelelő rend és szabályozottság megteremtésére fókuszálnak, második lépésben a veszteségcsökkentésére, ezután a készletek csökkentésére és a húzó rendszer kialakítására, majd a magas szintű minőség és géprendelkezésre állás termelési rendszerbe való beépítésére.
A teljes kultúraváltást szinte mindenhol megelőzi egy vállalati élgárda, tréner-tanácsadói csapat kialakítása, amelynek tagjai katalizáló szerepet játszanak a Lean átalakítási folyamat megvalósításában.
Ezután jöhet a vállalati kultúraváltás, amelyhez elengedhetetlenek a képzések, a motiválás, az intenzív és kétirányú kommunikáció, hogy a dolgozók ne fenyegetésként, hanem lehetőségként tekintsenek a Leanre.

Kaizen workshopCélok

Konkrét, kézzelfogható eredmények (teljesítményjavulás) realizálása, a vállalatnál kihelyezett műhelymunka során, professzionális tanácsadói támogatással a vállalat szakembereinek aktív néhány napos intenzív részvételével.

Workshop

Kaizen előtt Kaizen után

 

Bevezetési program >>

Előkészítés >>

Integráció >>2990 Ft

További információk >>

Tréningszervezőt keresünk>>

http://www.mle.hu
<p><a href=Benchmarking KlubKvalikon Kft. © 1126 Budapest, Istenhegyi út 11/c Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35 e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>