Hírlevél

E-mail Cím


Tréning kereső


Lean tréningek

Folyamatmenedzsment tréningek

Minőségmenedzsment tréningek

Vezetői tréningek

A Lean menedzsment bevezetése hosszú távon akkor lesz sikeres, ha befogadja a gazdaszervezet és a meglévő rendszerekkel összhangban tud működni. Ezért lényeges a Lean menedzsment elemeinek a vállalat meglévő rendszereivel való integrálása.
A Lean menedzsment bevezetése a vállalat számos meglévő rendszerét érinti: Mérési rendszerek, Teljesítményértékelési rendszer, Oktatási rendszer, Motivációs rendszer, Termelésütemezés, Belső logisztikai és anyagellátási rendszer, Ügyviteli rendszerek (anyag és teljesítmény elszámolási rendszer), Minőségirányítási rendszer, Gyártás előkészítés.
Az integrációs fázisban arra törekszünk, hogy az előbbi rendszereket úgy fejlesszük, hogy azok támogassák és erősítsék a Lean szemléletű működés megvalósulását a szervezetnél.
Ennek megfelelően a Lean menedzsment bevezetése érinteni fogja a fenti rendszerek működését, azokkal összhangban tud csak sikeresen működni a szervezeten belül a Lean filozófia és rendszer.

 Lean Master Program

A „Lean Master Program” egy több szintű, strukturált képzési rendszer, amely az alapoktól a gyakorlati megvalósításig képes támogatni a Lean bevezetésben a vállalati szakemberek fejlesztését. A „Lean Master Program” egyes moduljai egymásra épülnek, és a képzés végére olyan komplex, és rendszerezett tudásanyagot és gyakorlati tapasztalatokat biztosítanak a résztvevőknek, amelyek segítségével képesek lesznek eredményesen támogatni a Lean Menedzsment sikeres vállalati bevezetését.
A program modulok különböző időpontokban, önállóan is megrendelhetők.

LMP

Bevezetési program >>

Előkészítés >>

Átalakítás >>2990 Ft

További információk >>

Tréningszervezőt keresünk>>

http://www.mle.hu
<p><a href=Benchmarking KlubKvalikon Kft. © 1126 Budapest, Istenhegyi út 11/c Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35 e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>