Tartalom


Hírlevél

E-mail Cím


Tréning kereso


Lean tréningek

Folyamatmenedzsment tréningek

Minőségmenedzsment tréningek

Vezetoi tréningek


Teljesítmény-Értékelő Rendszerek

Frissen festett öltözőhelyiség? Nőnapi virágcsokor? Rengeteg mindent teszünk a fluktuáció csökkentéséért. Az ötleteink viszont lassan elapadnak, miközben a munkaerő továbbra is gyorsabban továbbáll, mint szeretnénk.
Tovább olvasom a cikket


Veszteségcsökkentés

Az autóipari vállalatoknál igen elterjedt Lean módszerek nem csak a gyártásban, hanem megfelelő testre szabással az irodai és szolgáltató területeken is alkalmazhatók és hasonlóan jelentős eredményeket (megtakarítások, minőségjavulás, átfutási idő csökkenés..) hozhatnak.
Tovább olvasom a cikket


Termeléstervezés

Kevés olyan terület van egy termelő vállalaton belül, ami ennyire igényli az automatizálást és az azt biztosító informatikai megoldásokat. Ha még azt is hozzátesszük, hogy mindezek mellett nem elég egy megoldást találni, hanem a számos lehetőség közül az adott körülmények között mindig a legjobbat, akkor könnyen felismerjük a fejlett informatikai rendszerek igényét.
Tovább olvasom a cikket
5S módszer és alkalmazása

Miért olyan sikeres az 5S, miben rejlik az 5S titka?br>

Az 5S lényege, hogy az alapját teremti meg a többi Kaizen tevékenységnek. A dolgozói szinten egy olyan kultúrát (viselkedésmódot) és rendszert Gyártó soralakít ki, ami javítja a folyamatok áttekinthetőségét, segíti a rend fenntartását és a folyamatokkal kapcsolatos problémák feltárását és megoldását.
Tovább olvasom a cikket2990 Ft

További információk >>

Tréningszervezőt keresünk>>

http://www.mle.hu
<p><a href=Benchmarking KlubKvalikon Kft. © 1126 Budapest, Istenhegyi út 11/c Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35 e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>