Tartalom


Hírlevél

E-mail Cím


Tréning kereso


Lean tréningek

Folyamatmenedzsment tréningek

Minőségmenedzsment tréningek

Vezetoi tréningek


A Lean jelentése és alapjai

Miért jó a leant bevezetni?

A kiemelkedő teljesítményre képes vállalatok sikerének titkát már régóta kutatják szakemberek. Az egyik ilyen, évtizedek óta rendkívül sikeres és a piacon mások által is elismerten legjobb gyakorlatokkal rendelkező vállalat a Toyota.

Tovább olvasom a cikket

Benchmarking és a legjobb gyakorlatok keresése, mint a működésfejlesztés hatékony eszköze

A vezetőknek két alapvető tevékenység között kell megosztani az idejüket, a meglévő működés adott keretek közötti fenntartása és a fejlesztése. A legtöbb vezető idejének nagy részét a napi feladatok, problémák megoldása emészti fel és viszonylag kevés ideje marad a fejlesztésre.

Tovább olvasom a cikket

Szervezetfejlesztés hatékonyan

Mi az a szervezetfejlesztés? Hogyan alakul a szervezetfejlesztés folyamat? Milyen eszközökhöz lehet nyúlni a szervezetfejlesztéskor? Dr. Németh Balázs, a Kvalikon ügyvezető igazgatójának írása.


Tovább olvasom a cikket

A jó vezető 10 legfontosabb ismérve

Milyen a jó vezető?

Milyen kompetenciák birtokában képes egy vezető sikeres lenni? Ebben a cikkben a 10 legfontosabb tulajdonságot gyűjtöttük össze.
Tovább olvasom a cikket

Konfliktuskezelés a gyakorlatban, vállalati környezetben

Mitől alakulhat ki konfliktus az egyének között?

A vállalati környezetben mindig jelen vannak a konfliktusok, és a munkahelyi vezetőknek kulcsszerepük van ezek hatékony kezelésében. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy hogyan alakulhatnak ki, és hogyan kezelhetők a konfliktusok az egyének és a szervezeten belüli csoportok között.

Tovább olvasom a cikket

Digitális transzformáció

Digitális technológiák

A digitális technológiák (online platformok, RPA, workflow, AI, BI, 5G, OCR, AR, VR, beszéd és hangfelismerés, Felhő alapú megoldások..) megjelenése és elérhető ára lehetővé tette, hogy számos korábbi manuális, adminisztratív munkát kiváltsunk, automatizáljunk vagy teljesen megszüntessünk. A termelő vállalatoknál futó, új technológiákra építő fejlesztéseket összefoglalóan Ipar 4.0-nak szokták nevezni, aminek a kulcs vezérlő elemei a digitális technológiák.

Tovább olvasom a cikket

Elkötelezett munkaerő - Megszerzés, fejlesztés, megtartás

Hogyan találjuk meg, vonzzuk be a megfelelő munkaerőt? A HR és a vezetés szerepe és kihívásai a jelenlegi piaci helyzetben. A jelenlegi munkaerő piaci helyzetben hogyan lehet megtalálni és kiválasztani a megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerőt? – Hogyan lehet a tehetséges munkaerőt a céghez vonzani és megtartani? Employer Branding. A toborzás csatornái, jó gyakorlatai. Munkatárs ajánló program.
Tovább olvasom a cikket
Teljesítmény-Értékelő Rendszerek

Frissen festett öltözőhelyiség? Nőnapi virágcsokor? Rengeteg mindent teszünk a fluktuáció csökkentéséért. Az ötleteink viszont lassan elapadnak, miközben a munkaerő továbbra is gyorsabban továbbáll, mint szeretnénk.
Tovább olvasom a cikket
5S módszer és alkalmazása

Miért olyan sikeres az 5S, miben rejlik az 5S titka?

Az 5S lényege, hogy az alapját teremti meg a többi Kaizen tevékenységnek. A dolgozói szinten egy olyan kultúrát (viselkedésmódot) és rendszert Gyártó soralakít ki, ami javítja a folyamatok áttekinthetőségét, segíti a rend fenntartását és a folyamatokkal kapcsolatos problémák feltárását és megoldását.
Tovább olvasom a cikket2990 Ft

További információk >>

Tréningszervezőt keresünk>>

http://www.mle.hu
<p><a href=Benchmarking KlubKvalikon Kft. © 1112 Budapest, Jégvirág utca 12. Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35 e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>