Hírlevél

E-mail Cím


Tréning kereső


Lean tréningek

Folyamatmenedzsment tréningek

Minőségmenedzsment tréningek

Vezetői tréningek

Küldetésünk:
"A fejlett menedzsment technikák elterjesztése a magyar gyakorlatban, üzleti és szervezeti képességfejlesztés. A felsővezetés támogatása a kor kihívásainak megfelelő üzleti modell és folyamatok kialakításában és az ezt lehetővé tevő eredményes változtatások végrehajtásában."

Cégünk a felsővezetés munkájának támogatására szakosodott tanácsadó és fejlesztő cég. Célul tűztük ki a hatékony nyugati menedzsment módszerek hazai gyakorlatba való átültetését, a vezetés munkájának a módszertani támogatását és a vállalati dolgozók képességeinek fejlesztését. Működésünk alapelve a vevőközpontúság, amelyet az ügyfeleink gyakorlatában is szeretnénk követendő elvként megerősíteni.

Bizonyára Önök is érzékelik, hogy a környezet változásának üteme felgyorsult az utóbbi időben. A változásokhoz való gyors, kreatív alkalmazkodás egyre több energiáját köti le a vezetőknek. Egyre nehezebb a piacon versenyben maradni, egyre többet kell nyújtani a vevőinknek, mert versenytársaink is többre képesek.


A legtöbb területen már nem elégséges, ha a meglévő termékeinket és szolgáltatásainkat megszokott színvonalon biztosítjuk, hanem folyamatosan fejlődni kell. Ezt a fejlődési képességet be kell építeni a vállalat működésébe. Fejlődni viszont csak biztos alapokról lehet, tehát olyan vállalati rendszereket kell kialakítani a vállalatnál, amelyek segítenek az elvárt termék és szolgáltatás színvonal biztosításában és a működés kézbentartásában.
A fejlődés és a minőségi munka másik feltétele az emberekben rejlik. Ahhoz, hogy a vállalat képes legyen a kitűzött céljait elérni és versenyben maradni, meg kell változtatni az emberek gondolkodásmódját és folyamatosan fejleszteni kell az egyének és a szervezet képességeit. Ezeknek a követelményeknek megfelelően alakítottuk ki a szolgáltatási profiljainkat.
  • Stratégia
  • Controlling
  • Benchmarking
  • Testreszabott információs rendszerek fejlesztése és bevezetése
  • Minőségmenedzsment
  • Szervezetfejlesztés
  • Vezetői képzés, oktatói tréningek
  • Lean manufacturing és Kaizen
  • Folyamatmenedzsment
  • Rendszerkiépítés

» Cégismertető
» Minőségpolitikánk
» Referenciák
» Rólunk mondták
» Partnereink


2990 Ft

További információk >>

Tréningszervezőt keresünk>>

http://www.mle.hu
<p><a href=Benchmarking KlubKvalikon Kft. © 1112 Budapest, Jégvirág utca 12. Telefon:06 1 224 0175 Telefon: 06 1 201 12 35 e-mail:kepzes@kvalikon.hu - adószám: 12312999-2-43
Engedélyszám: E/2021/000193 Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/000853 (2020. 08. 30.)
Kövessen a Facebook-on >>